Clubul Poli Timişoara a anunţat, marţi, rezilierea de comun acord a contractului antrenorului Leo Grozavu. De pregătirea echipei se vor ocupa Aurel Şunda şi fostul fotbalist Adrian Neaga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul nostru a reziliat în mod amiabil contractul cu Leo Grozavu. Îi mulţumim tehnicianului pentru activitatea depusă la Poli Timişoara şi îi urăm mult succes în continuare în carieră! De pregătirea echipei se vor ocupa Aurel Şunda şi Adrian Neaga, ajutaţi de Octavian Benga (antrenor secund), Călin Frunză (antrenor cu portarii) şi Ovidiu Chiribici (preparator fizic)", se arată pe site-ul clubului bănăţean.

Grozavu, în vârstă de 50 de ani, a preluat pe Poli la 6 februarie, înlocuindu-l pe Ionuţ Popa. De atunci, echipa timişoreană nu a câştigat niciun meci, obţinând trei rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri, ultima luni, scor 0-1, pe teren propriu, cu FC Botoşani. După cinci etape, Poli este pe locul 6 în play-out, de baraj, cu 16 puncte, la două puncte de FC Voluntari, ocupanta locului 5, care asigură prezenţa în Liga I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.