Tehnicianul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, s-a prezentat la conferinţa de presă susţinută miercuri cu un borcan de murături, el spunând că fotbalul românesc în general este "murături", în contextul în care botoşănenii au pierdut în etapa a patra a Ligii I, scor 0-2, în faţa FC Steaua, iar formaţia bucureşteană a fost învinsă apoi cu 5-0 de Manchester City.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă asta suntem... Când o să fim icre negre, muşchi de vită... Mai avem până suntem muşchi de vită sau icre. Până una alta suntem exact ceea ce avem în faţă. Adică murături. Dacă suntem murături, ce, mi-e ruşine? Şi eu la rândul meu, din fotbalul ăsta fac şi eu parte. Eu vorbesc în numele meu de fiecare dată. Noi am pierdut ultimul meci, noi nu am jucat cu Manchester City. Fotbalul românesc în general. Noi suntem murături mai mici, alţii sunt mai mari...", a spus Grozavu.

FC Botoşani are programat următorul meci din Liga I, luni, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.