Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat miercuri seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, că jucătorii săi au fost “fantastici” şi a menţionat că după părerea sa controlul antidoping la partide ar trebui să fie “normalitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Felicitările le merită în primul rând băieţii, au fost din nou fantastici astăzi, s-au dăruit, au alergat, au depus eforturi şi când faci efort eşti răsplătit. Un control antidoping mi se pare un lucru care ar trebui să fie normalitate. Nu ne deranjează, din contră, ne arată că suntem bine, suntem frumoşi, veseli. Era clar că pentru adversari era un meci important. Sunt jucători cu calitate, dar nu au avut cea mai bună zi astăzi”, a spus Grozavu.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Bogdan Mitrea ’45 şi Claudiu Petrila ‘90+4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.