Jucătorii echipei Leicester City vor evolua, sâmbătă, pe King Power Stadium, cu Burnley, în campionatul Angliei, pentru prima oară după decesul preşedintelui Vichai Srivaddhanaprabha într-un accident de elicopter, la 27 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul este programat la ora 17.00, iar mii de fani au prevăzut să meargă la stadion în marş din centrul oraşului, "Marş pentru Vichai".

La încălzire, jucătorii vor purta tricouri ca omagiu pentru preşedinte. Pe ecranele stadionului va fi difuzat un material video "omagiu pentru Khun Vichai", iar două minute de reculegere vor fi ţinute înainte de începerea meciului. 

De asemenea, fanii vor primi eşarfe comemorative.

Miliardarul thailandez în vârstă de 60 de ani a murit la 27 octombrie, alături de alte patru persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă stadionul King Power.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.