Leicester a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Newcastle, în etapa a XVI-a a Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Tielemans '38, '81, Daka '57, Maddison '85.

În alte partide de duminică, West Ham United a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la Burnley, iar Crystal Palace a învins, acasă, cu 3-1, pe Everton (Gallagher '41, '90+3, Tomkins '62 / Rondon '70).

Partida Brighton - Tottenham a fost amânată, din cauza numeroaselor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul oaspeţilor.

Manchester City conduce în clasament, cu 38 de puncte, echipă urmată de Liverpool, 37, Chelsea, 36, West Ham United, 28, şi Manchester United, 27.

Leicester este pe locul 8, cu 22 de puncte, iar Newcastle, pe locul 19, cu zece puncte, la egalitate cu ultima clasată, Norwich. Locul 18, de asemena retrogradabil, este ocupat de Burnley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.