LeBron James joacă din ce în ce mai bine pentru noua lui echipă, LA Lakers, care a surclasat, duminică, la American Airlines Arena, fosta formaţie a starului NBA, Miami Heat, scor 113-97.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James nu a avut milă de echipa pe care a părăsit-o în 2014 şi cu care a câştigat două titluri de campion al NBA. El a înscris 51 de puncte (19 aruncări fructificate din 31, şase reuşite din opt aruncări de trei puncte încercate), cele mai multe de când a ajuns în California, înaintea acestui sezon, a recuperat de opt ori şi a oferit trei pase decisive.

Meciul a fost marcat de un incident, în care unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor, Josh Richardson, a aruncat un pantof sport în tribună, în sfertul al patrulea. El a fost eliminat pentru acest gest.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.