LA Lakers a început sezonul NBA cu o înfrângere, joi, scor 119-128, la Portland Trail Blazers, din echipa oaspete nelipsind noua achiziţie, starul LeBron James.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda înfrângerii, LeBron James a fost cel mai bun jucător al celor de la LA Lakers, cu 26 de puncte, 12 recuperări şi şase pase decisive.

La gazde, Damian Lillard a înscris 28 de puncte, a recuperat de şase ori şi a pasat decisiv de 4 ori.

În vară, baschetbalistul Le Bron James, unul dintre cei mai valoroşi din istorie, a spus "adio" echipei Cleveland Cavaliers pentru a semna un contract pe patru ani cu Los Angeles Lakers, în valoare de 154 de milioane de dolari.

LeBronJames şi-a început cariera în statul natal Ohio şi a debutat în NBA la Cleveland, în 2003. În 2010, el a plecat la Miami Heat, echipă cu care a câştigat campionatul NBA în 2012 şi 2013. Din 2014, el a revenit la Cleveland şi a mai obţinut un titlu de campion, în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.