Fotbalistul francez Anthony Le Tallec, care a debutat cu gol la Astra Giurgiu, în meciul cu Zira FK, scor 3-1, a declarat că se bucură că a reuşit să înscrie, el menţionând că nu este o surpriză că a ales să joace la gruparea giurgiuveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost foarte bine, pentru că am câştigat şi am marcat. Au fost primele 45 de minute pentru Astra şi mă bucur mult că am înscris. Cred că avem o echipă bună, de calitate şi un antrenor tânăr şi talentat. El şi impresarul meu m-au convins să vin în România", a spus Le Tallec la Digi Sport.

Anthony Le Tallec a precizat că pentru el a contat că Astra joacă în cupele europene. "Nu e o surpriză că am ales Astra, e o echipă care a jucat anul trecut cu succes în cupele europene. Şi acum joacă în Europa, astfel că acesta a fost un argument. Cred că am venit într-un campionat bun, m-am uitat la meciurile cu West Ham şi am rămas surprins. Viaţa e ciudată uneori, iar acum sunt aici. Nu ştiu foarte bine campionatul, cunosc doar 5-6 echipe. Dar ştiu bine echipa naţională", a adăugat Le Tallec.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa azeră Zira FK, la care evoluează Gabriel Matei, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Anthony Le Tallec a marcat un gol în acest prin joc oficial la Astra.

Au înscris Alexandru Ioniţă ‘31, Alexandru Dandea '55 şi Anthony Le Tallec '74 pentru Astra, respectiv Sadigov ‘34 pentru Zira.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, în Azerbaidjan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.