Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu reghecampf, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0, că îşi dorea ca formaţia sa să marcheze mai multe goluri, dar a precizat că este o succes important.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

" Este o victorie importantă. Ne doream să marcăm mai multe goluri, dar a fost o săptămână grea. Jakolis şi Aganovici erau singurele variante pentru posturile de fundaşi laterali în această seară. Avem foarte multe probleme medicale în acest moment. Lui Enache era normal să-i dăm liber după meciul din Turcia. Cred că arbitrajul lui Colţescu a fost destul de bun", a spus Reghecampf la Digisport.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I şi s-a distanţa la cinci puncte în clasament de următoarele clasate, Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tănase, în minutul 8, cu un şut în forţă de la 13 metri, după o pasă a lui De Amorim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.