Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, că i-a plăcut jucătorii din defensivă şi a precizat că toată formaţia a avut o atitudine foarte bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din primul minut echipa a avut o atitudine foarte bună. Am ratat câteva ocazii mari, dar şi CFR au avut o ocazie foarte mare. Mă bucură faptul că publicul a fost alături de noi. Am avut o perioadă mai grea şi încă mai avem de pus la punct câteva lucruri. Pintilii a fost accidentat şi s-a antrenat doar pe finalul săptămânii. Mi-au plăcut foarte mult jucătorii din defensivă. Am crezut din primul minut că vom marca", a spus Reghecampf la Digisport.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci din prima etapă a play-off-ului şi a urcat pe primul loc în Liga I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Gnohere '84 şi Ov. Popescu '90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.