Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, după eliminarea din semifinalele Cupei României, că arbitrul Cristian Balaj a nenorocit un parcurs frumos al formaţiei sale prin prestaţia avută în meciul cu Dinamo, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu înţeleg cum acest arbitru a fost delegat la meciul Stelei la trei zile după ce a arbitrat la Giurgiu. Am vrut să nu comentăm după meciul de la Giurgiu, atunci a spus că a vrut să menţină echilibrul şi de aceea nu l-a eliminat pe Alibec. Acum a zis că jucătorul avea comoţie. Cum avea comoţie dacă a jucat toate cele 90 de minute. Consider că aceste decizii nu îi fac cinste. Îl consideram un om cinstit, dar mariera în care a arbitrat nu îi face cinste. Nu văd unde Steaua a fost ajutată aşa cum s-a făcut atâta tam-tam. Despre meci nici nu are rost să vorbim. A considerat că aşa trebuie să facă şi a nenorocit un parcurs frumos pe care l-am avut până acum", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist a afirmat că a fost trimis în tribună de Balaj pentru că l-a întrebat de ce şi-a schimbat decizia la eliminarea lui Borceanu, după ce iniţial îi acordase doar cartonaşul galben. "Din păcate, am ajuns să nu mai avem voie să întrebăm ceva. Nu i-am reproşat nimic, l-am întrebat doar de ce a schimbat cartonaşul şi asta a făcut să mă trimită în tribună. Asta e, mergem înainte, mai avem trei meciuri importante. Trebuie să strângem rândurile şi să le pregătim pozitiv. E mare dezamăgirea, pentru că nu am pierdut şi suntem ieşiţi din Cupa României. Am avut mai mult iniţiativa şi numai prestaţia domnului Balaj a făcut ca acest meci să se termine 2-2. Toate deciziile pe care le-a luat au fost împotriva noastră. Nu am văzut faza foartre bine, eu am văzut că Bourceanu a vrut să protejeze mingea, dar Gnohere fiind mai înalt, a fost lovit în gât. Nu ştiu dacă a fost intenţionat, el spune că nu. Dar trebuie să vedeţi şi faza cu Marc, unde nu s-a dictat penalti", a precizat Reghecampf.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, pe Arena Naţională, scor 2-2 (0-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În partida tur, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, scorul a fost egal, 0-0, iar Dinamo a obţinut calificarea datorită numărului de goluri mai mare înscrise în deplasare.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Enache '17 şi Chipciu '52, în timp ce pentru Dinamo au înscris Ekeng '51 şi Puljici '75.

În minutul 43, stelistul Bourceanu a fost eliminat direct după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Gnohere. Iniţial, arbitrul Cristian Balaj i-a acordat cartonaş galben mijlocaşului stelist, dar a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat pe Bourceanu după ce şi-a dat seama de duritatea intervenţiei.

La pauză, arbitrul Cristian Balaj l-a trimis în tribună pe antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf, care a protestat faţă de eliminarea lui Bourceanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.