Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Laurenţiu Brănescu, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 1-3, că jucătorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu merită tot respectul pentru că au refuzat să mai joace pe un teren impracticabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă aş fi avut putere să decid, nu s-ar fi jucat meciul acesta. Să jucăm încontinuu pe terenuri îngheţate, să jucăm şi de Sărbători...Cei de la Pandurii merită tot respectul nostru că au refuzat să mai joace. Să cazi pe un astfel de teren e ca şi cum ai fi căzut pe gresie, normal că doare. Am jucat în premieră cu adidaşi de sintetic, nu cred că am mai auzit aşa ceva. Ce s-a întâmplat la Târgu Mureş e bătaie de joc. Dar noi vrem calificare la Mondiale, la Europene. Eu am avut şansa să joc şi să mă antrenez pe terenuri într-un mediu care îţi permite să creşti...", a spus Brănescu, conform dolce-sport.ro.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I în care mijlocaşul Azer Busuladzici a fost eliminat în minutul 63.

Golurile învingătorilor au fst marcate de A. Cristea '25 din penalti, Ştefănescu '72 şi V. Gheorghe '90+1 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Nedelcearu, în minutul 7.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.