Clubul UTA Arad a anunţat, luni, prelungirea contractului tehnicianului Laszlo Balint. Noul acord este valabil până în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am promis că UTA nu va retrograda, mă bucur că am reuşit să onorăm această promisiune. O construţie sănătoasă are nevoie de timp. Îinând cont şi de îndeplinirea obiectivului pentru acest sezon, îi oferim un tricou cu numărul 22 antrenorului Balint Laszlo”, a spus Alexandru Mészár, coordonatorul clubului, într-o conferinţă de presă, oferindu-i tehnicianului un tricou pe care scria BALINT 2022. “A semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2021/2022”, a adăugat Meszar.

Laszlo Balint antrenează UTA Arad din iulie 2019. „Este un moment care pentru mine e o satisfacţie destul de mare. Suntem la finaluul unui sezon lung, plin de provocări şi satisfacţia este că suntem în acest punct în care puutem spune că munca noastră a fost una corectă şi mă bucur mult că suntem în faşţa dumneavoastră să vă anunţăm această prelungire. Sunt doi ani care au fost benefici. Ne bucurăm că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul. Mă bucur că creşterea mea profesională coincide cu dezvoltarea acestui club”, a declarat Balint.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.