Tehnicianul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat, duminică seară, după promovarea în Liga I, că speră ca el şi jucătorii săi să poată sărbători acest succes şi alături de suporteri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am făcut un joc bun, foarte bun în anumite momente. Băieţii au făcut un efort foarte mare. Ne-am clătinat, dar am ştiut să rămânem uniţi şi asta ne-a făcut să câştigăm Liga 2. Urmează un sezon care va fi o adevărată provocare. Avem trei zile în care trebuie să savurăm acest succes, sper să putem sărbători cumva şi alături de suporteri, pentru că merită. După cele câteva zile de sărbătoare vom creiona strategia pentru Liga 1. Pentru că trebuie să fim pregătiţi pentru tot ce înseamnă sezonul de Liga 1. O să vedem ce vom realiza pe piaţa transferurilor, a fost important să facem acest pas”, a spus Balint, potrivit digisport.ro.

Formaţia UTA Arad a a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Argeş, şi a încheiat pe primul loc play-off-ul Ligii a 2-a, promovând astfel în primul eşalon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.