Gimnasta Larisa Iordache, care nu va putea concura astăzi la CE de la Basel la individual-compus, a postat un mesaj în social media, în care a precizat că încă este în spital, dar se simte mult mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura...deoarece încă nu am ieşit din spital. Daaar pot spune că sunt mult mai bine şi sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să vă mulţumesc pentru grija voastră”, a notat Iordache pe Facebook.

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat mai devreme că Larisa Iordache a fost retrasă din concursul individual-compus de la Campionatele Europene de la Basel şi că în cazul în care medicii vor considera că sănătatea nu îi este pusă în pericol, sportiva va fi prezentă în finalele pe aparate de duminică.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.