Preşedintele FC Barecelona, Juan Laporta, a declarat că ar fi bucuros să anunţe prelungirea contractului argentinianului Lionel Messi, dar nu poate face asta, deocamdată, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi este, începând de joi, liber de contract, după ce ultima lui înţelegere cu gruparea catalană a expirat la 30 iunie. Este prima dată după 7.504 zile de la semnarea primului său contract cu Barca când Messi devine jucător liber.

Cele două părţi au discutat mult despre prelungirea înţelegerii, dar fără rezultat până acum. Totuşi, Laporta nu pare îngrijorat de această situaţie.

"Vrem ca Leo să rămână şi el vrea să rămână. Totul merge bine şi încercăm să găsim o soluţie cu care să fim toţi mulţumiţi. Este vorba despre fair play acum. Mi-ar plăcea să spun că rămâne, dar încă nu pot spune asta pentru că lucrăm încă la unele lucruri", a spus el, la ptul Onda Cero.

În vârstă de 34 de ani, Messi a jucat aproape toată cariera la FC Barcelona, club la care a venit când era copil, în 2000, de la gruparea argentiniană Newells's Old Boys. El se află acum în Brazilia, unde participă cu echipa naţională a Argentinei la Copa America.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.