Marius Lăcătuş a declarat, joi, că este îngrijorat de situaţia din Ucraina şi speră că se vor găsi soluţii pentru ca tehnicianul Mircea Lucescu să poată pleca de la Kiev.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Parcă pe undeva ne tot pregăteau terenul vizavi de faptul că Rusia va ataca Ucraina. Este dureros faptul că se ajunge în situaţii ca aceasta. Sunt îngrijorat de ceea ce se întâmplă acolo. Nu cred că se va ajunge să avem şi noi probleme la un nivel atât de înalt cum sunt acolo. Să sperăm că se pot găsi soluţii ca Mircea Lucescu să poată pleca de acolo, pentru că lucrurile probabil vor degenera mai mult”, a spus Lăcătuş.

Gabi Balint i-a transmis un mesaj antrenorului: “Să aibă grijă de dânsul Mircea Lucescu, pentru că trece prin momente grele acolo”. “Ştirile nu sunt bune deloc şi nu ştiu la ce să ne aşteptăm în continuare. Când a fost revoluţia ne-au convocat la 5 dimineaţa la club. Cnd e nevoie să-ţi aperi ţara nu mai contează”, a mai afirmat el, referitor la o eventuală mobilizare dacă va degenera şi mai mult situaţia.

“Suntem pregătiţi pentru orice. Dacă sunt convocat. De când există omenirea oamenii s-au războit. Parcă ne lipsesc războaiele”, a declarat şi Miodrag Belodedici.

Lăcătuş, Balint şi Belodedici au participat joi la sărbătorirea de către CSA Steaua a împlinirii a 35 de ani de la câştigarea Supercupei Europei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.