Organizatorii Turului ciclist al Spaniei vor colabora cu Biorama şi cu Biolaser Laboratories pentru ca ediţia din acest an a competiţiei să se desfăşoare fără probleme pentru participanţi, astfel că pe traseu se va afla un laborator mobil pentru testele Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În laboratorul de 14 metri lungime, cu 18 angajaţi, se vor face teste în fiecare zi. Vor putea fi testate zilnic 700 până la 750 de persoane şi rezultatele vor fi disponibile în 24 de ore. În ceea ce priveşte testele rapide, laboratorul va putea analiza zilnic aproape 1.000 de eşantioane.

Vor fi testaţi atât cicliştii cât şi angajaţii echipelor şi reprezentanţii organizatorilor care vor fi în contact cu concurenţii.

Laboratorul este finanţat din surse private şi este echipat pentru a face teste PCR, dar şi alte teste de detectare a coronavirusului.

Turul Spaniei se va desfăşura în perioada 20 octombrie – 8 noiembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.