UEFA a anunţat că la meciurile din Liga Europa se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului atacant italian Paolo Rossi, decedat joi, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultima etapă a fazei grupelor evoluează şi CFR Cluj, în deplasare, cu Young Boys Berna.

Paolo Rossi, campion mondial cu naţionala de fotbal a Italiei în 1982, a încetat din viaţă, noaptea trecută, la vârsta de 64 de ani, relatează presa italiană.

Anunţul a fost făcut de postul RAI Sport, cu care Rossi a colaborat în ultimii ani.

“O veste foarte tristă: Paolo Rossi ne-a părăsit. Pablito de neuitat, care ne-a făcut pe toţi să iubim în acea vară a anului 1982 şi care a fost un coleg preţios şi competent la RAI în ultimii ani. RIP, dragă Paolo”, a notat pe Twitter Enrico Varriale, prezentator RAI Sport.

La scurt timp după anunţ, soţia lui Rossi, Cappelletti Federica, a postat pe instagram o fotografie cu ea şi soţul ei, cu mesajul: “Per sempre”. Cappelletti nu a precizat cauza decesului lui Rossi.

Paolo Rossi a jucat toată cariera în Itaia, la echipele Juventus, Como, Vicenza, Perugia, Milan şi Hellas Verona, Pentru naţionala Italiei, a evoluat în 48 de meciuri şi a înscris 20 de goluri, în perioada 1977-1986. A obţinut şase trofee cu Juventus, între care şi Cupa Cupelor în 1984.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.