Echipa spaniolă Real Madrid a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu Betis Sevilla. MVP-ul partidei a fost desemnat germanul Toni Kroos, aflat la ultima sa apariţie ca jucător pe Santiago Bernabeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un meci care nu mai conta în clasament a fost cel care va rămâne în istorie ca ultima partidă pe Santiago Bernabeu a lui Toni Kroos. Mijlocaşul german a jucat titular şi a fost înlocuit în minutul 86, atunci când toţi coechipierii s-au adunat în jurul lui, iar întreg stadionul l-a aplaudat pe „regele Toni”. Kroos a venit pe bancă, unde a fost întâmpinat de copiii săi.

Pe teren, oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 39, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0. Real e campioana Spaniei, cu 95 de puncte, în timp ce Betis are 57 de puncte şi a terminat pe locul 7, cel care duce în Conference League.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Pentru Real urmează finala Ligii Campionilor, de sâmbătă, 1 iunie, finală în care madrilenii înfruntă, pe Wembley, formaţia germană Borussia Dortmund.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.