Echipa spaniolă Athletic Bilbao a dispus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, de gruparea madrilenă Rayo Vallecano.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Estadio de Vallecas gazdele au încercat să pună presiune în prima repriză, însă unicul gol al întâlnirii a fost înscris de oaspeţi, în minutul 67, când Nico Williams a marcat din pasa lui Alex Berenguer şi bascii au obţinut victoria la limită. Athletic Bilbao încheie sezonul pe locul 5 în clasamentul La Liga, cu 68 de puncte, şi va evolua în Liga Europa. Rayo Vallecano, la care fundaşul român Andrei Raţiu a fost integralist, termină pe locul 16, cu 38 de puncte.

Într-un alt meci, Almeria s-a despărţit de prima ligă spaniolă cu o victorie clară, a treia stagională, 6-1 cu o altă retrogradată, Cadiz. Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 30, prin Ocampo, şi au intrat cu avantaj la pauză. Partea secundă a fost la dispoziţia Almeriei, care a marcat de şase ori, prin Melero (min. 48), Arribas (min. 51, 86), Zaldua – autogol în minutul 57 şi Luis Suarez (min. 65, 71).

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Cadiz, Almeria şi Granada ocupă locurile 18-20, în această ordine, şi au retrogradat în La Liga 2.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.