Echipa spaniolă Alaves a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Granada, într-un meci din etapa a 14-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Luis Garcia a început partida cu Granada ţinându-l pe banca de rezerve pe Ianis Hagi. Gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin autogolul lui Raul Torrente. În minutul 38 Javi Lopez a pasat şi Abde Rebbach a majorat avantajul lui Alaves. Scorul final a fost stabilit de Samu Omorodion, în minutul 59, cu un gol marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Luis Rioja. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 86, prin Uzuni, din penalti, dar meciul s-a încheiat cu victoria lui Alaves, scor 3-1.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Jon Guridi. În clasament, Alaves este pe locul 12, cu 15 puncte, iar Granada ocupă penultima poziţie, a 19-a, având doar 7 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.