Formaţia Sporting Lisabona a fost învinsă în finala Cupei Portugaliei, scor 2-1, de echipa Desportivo Aves, la cinci zile după ce jucătorii grupării lusitane au fost agresaţi de proprii fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Aves a marcat Alexandre Guedes (16, 72), iar pentru Sporting a înscris Fredy Montero (85).

Jucătorii echipei Sporting Lisabona au decis abia vineri să se prezinte la meci, după ce marţi au fost atacaţi de proprii fani.

Marţi, un grup de suporteri cu cagule pe cap au intrat la centrul de antrenament al echipei Sporting Lisabona şi i-au agresat pe jucători şi staful tehnic, care se aflau la şedinţa de pregătire. 50 de persoane au pătruns în sediul Academiei Sporting de la Alcochete, agresând jucătorii şi provocând distrugeri.

Pe reţelele de socializare au apărut fotografii ale internaţionalului olandez Bas Dost lovit la cap şi imagini cu vestiarul distrus.

Sporting nu a mai fost campioană a Portugaliei din 2002.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.