Căpitanul Canadei, Atiba Hutchinson, a devenit miercuri seară cel mai vârstnic jucător titular al Cupei Mondiale din Qatar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hutchinson, care evoluează ca mijlocaş la clubul Besiktas Istanbul, a adunat 92 de selecţii şi 9 goluri pentru echipa naţională a Canadei, iar momentul în care a păşit pe teren pentru partida cu Belgia îl face cel mai vârstnic jucător titular de la Cupa Mondială 2022, cu şanse mici de a mai fi depăşit de cineva. Atiba Hutchinson are 39 de ani, 9 luni şi 15 zile.

Cel mai vârstnic jucător care a evoluat ca titular într-un meci la un turneu final de Cupă Mondială este portarul egiptean Essam El Hadary. În 2018, la Cupa Mondială din Rusia, egipteanul a jucat împotriva Arabiei Saudite, în ultimul meci din grupă, având vârsta de 45 de ani şi 161 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.