UEFA nu a decis, deocamdată, deschiderea unei anchete cu privire la arbitrul Bjorn Kuipers, după acuzaţiile jucătorilor echipei Paris Saint-Germain, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnalul notează că de obicei, atunci când consideră că este cazul, UEFA decide după meci deschiderea unui caz disciplinar. “Evident, încă mai poate decide acest lucru, dar nu aceasta este tendinţa. Forul european nu vrea să comenteze acest caz. Însă forul pare să aibă încredere în acest arbitru experimentat, recunoscut pentru competenţa sa şi ales pentru a arbitra la Euro”, adaugă L’Equipe.

Jucătorii echipei PSG l-au acuzat pe arbitrul olandez Bjorn Kuipers că i-a înjurat la meciul retur cu Manchester City, de marţi, din semifinalele Ligii Campionilor. "Un ultim lucru: vorbim întotdeauna despre respectul faţă de arbitri. El i-a spus <f... off> lui Leandro Paredes. Dacă un jucător spune asta, el este suspendat pentru trei sau patru meciuri", a declarat Ander Herrera, după meci.

"Arbitrul nu l-a insultat numai pe Paredes, ci şi pe mine. Mi-a spus <f... you> de două ori. Nu am spus niciodata asta. Dacă spun asta, iau 10 meciuri! Şi ei îşi permit... Vorbesc mult cu arbitrii, dar nu am spus niciodată <f... you>", a declarat şi Marco Verratti.

Formaţia engleză Manchester City s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa franceză PSG, în meciul retur al semifinalelor. În tur, tot City s-a impus, cu 2-1. Parizienii, finalişti ai ediţiei precedente, au terminat şi manşa a doua în zece jucători, după eliminarea lui Di Maria, din minutul 69, pentru un gest nesportiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.