Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain a decis vineri seara ca atacantul Kylian Mbappe să nu fie convocat în lotul de jucători care va pleca în turneul din Japonia. Conform cotidianului L’Equipe, Mbappe este de vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea clubului PSG nu a primit niciun răspuns de la Kylian Mbappe, care nu s-a decis încă asupra viitorului său, astfel că oficialii parizieni au decis să nu îl convoace pe starul francez pentru turneul în Japonia şi Coreea de Sud. Este un prim semn că Mbappe este aproape de să fie vândut în acastă vară, pretinde cotidianul L’Equipe, care afirmă că internaţionalul lui PSG a fost trecut pe lista de transfer.

Mbappe a jucat vineri un meci care ar putea fi ultimul în culorile lui PSG: un amical cu Le Havre, câştigat cu 2-0, în care a şi înscris un gol.

Nasser Al-Khelaïfi i-a transmis un ultimatum clar căpitanului naţionalei franceze, în cadrul prezentării noului antrenor, Luis Enrique: prelungirea contractului sau „uşa deschisă” la un transfer în această vară. Kylian Mbappe se află sub contract cu echipa campioană a Franţei până în anul 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.