Antrenorul FC Barcelona, Roland Koeman, s-a declarat mulţumit de jocul formaţiei sale în meciul de la Kiev, cu Dinamo, din Liga Campionilor, câştigat cu 4-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am atins obiectivul, de a obţine un rezultat bun şi de a ne califica în optimile de finală. Echipa a muncit foarte bine, ne-a lipsit un pic eficacitatea în prima repriză, dar în a doua am jucat frumos şi am marcat patru goluri. Deci da, sunt foarte fericit. Cred că imaginea pe care am oferit-o astăzi este cea pe care vrem să o vedem. (n.r. - despre Griezmann) Antoine a fost unul dintre jucătorii care au evoluat aproape în fiecare joc până acum şi în echipa naţională. Am decis să-l folosesc doar o jumătate de oră din motive fizice. (n.r. - despre Mingueza) Da, el a dovedit că putem conta pe el. Trebuie să muncească din greu pentru a câştiga minute, dar se antrenează cu noi de cinci sau şase săptămâni. Astăzi a avut ocazia să joace şi a făcut-o foarte bine", a spus el, potrivit lequipe.fr.

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), de FC Barcelona, în etapa a IV-a a Grupei G a Ligii Campionilor. De la FC Barcelona au lipsit mai mulţi jucători importanţi, între care Leo Messi, menajat, Ansu Fati şi Gerard Piquet, accidentaţi. Antoine Griezmann, Jordi Alba şi Ousmane Dembele au început partida ca rezerve.

În celălalt meci al grupei, Juventus a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Ferencvaros, după un gol al lui Morata, marcat în prelungiri, astfel că torinezii şi catalanii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

Clasament: Barcelona - 12, Juventus - 9, Dinamo Kiev - 1, Ferencvaros - 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.