Echipa LeBron a câştigat, noaptea trecută, la Chicago, All-Star Game NBA, impunându-se cu scorul de 157-155 în faţa echipei Giannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

MVP al meciului a fost ales Kawhi Leonard (Team LeBron), care a reuşit 30 de puncte în doar 20 de minute, potrivit L’Equipe. Leonard a primit trofeul care poartă din acest an numele lui Kobe Bryant.

Evenimentul a fost marcat de momente în care Kobe Bryant şi fiica sa Gianna au fost omagiaţi. Înainte de meci, United Center a ţinut opt secunde de reculegere în care cei 21.000 de fani din arena şi-au dat mâinile în semn de respect pentru starul din NBA decedat luna trecută. Bryant a purtat numerele 8 şi 24 în cariera sa la Los Angeles Lakers.

Fanii au scandat “Kobe, Kobe, Kobe”.

Magic Johnson a vorbit despre Bryant: “Nu vom mai vedea niciodată un baschetbalist cum a fost kobe. Este o perioadă grea pentru toată familia NBA”.

Jennifer Hudson, născută în Chicago, a cântat având în fundal imagini ale lui Kobe Bryant şi ale Giannei Bryant.

Un moment artistic emoţionant a fost susţinut şi de Chance the Rapper.

În onoarea lui Kobe şi Gianna, jucătorii participanţi la All Star Game au purtat numerele 2 şi 24. În plus, unele reguli au fost schimbate în onoarea celor doi.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Kobe Bryant, care avea 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.