Tehnicianul Jurgen Klopp s-a declarat foart bucuros de faptul că echipa lui, FC Liverpool, va întâlni FC Barcelona, în semifinalele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte, foarte fericit, bineînţeles. Am avut ocazii, am marcat un gol şi în repriza a doua era clar că Porto nu poate menţine nivelul său până la final. Aşa că am câştigat meciul şi suntem din nou în semifinale. Este incredibil, cu adevărat. Suntem pentru a doua oară la rând în semifinale, este ceva nebunesc. Cum vă puteţi imagina, nu mă gândesc prea mult, dar sunt cu adevărat fericit de ideea de a înfrunta Barcelona. În această seară, suntem în semifinale şi duminică vom juca la Cardiff (n.r. - în Premeir League). Mâine (n.r. - joi), când mă voi trezi la asta mă voi gândi sută la sută (n.r. - la meicul cu Cardiff City). Nu la Barcelona", a declarat Klopp, potrivit AFP.

Formaţia Liverpool s-a calificat, miercuri, în semifinalele Ligii Campionilor, învingând echipa FC Porto, în deplasare, cu scorul de 4-1, în manşa secundă a sferturilor competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Mane ’25, Salah ’65, Firmino ’77 şi Van Dijk ’84. Pentru Porto a înscris Militao, în minutul 69.

În tur, scorul a fost 2-0 pentru Liverpool.

În semifinale, Liverpool va întâlni FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.