Liga Scoţiană de Fotbal a decis, joi, ca echipele Kilmarnock şi St Mirren să piardă la masa verde unele meciuri din campionat, din cauza încălcării regulilor legate de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kilmarnock a pierdut astfel cu 0-3 confruntarea cu Motherwell FC, care era programată la 2 octombrie, pentru că înaintea datei meciului a încălcat regulile anticoronavirus. Încălcările fac referire şi la locurile din autocar şi de la masă pentru un joc în deplasare. Clubul a recunoscut faptul că nu a respectat distanţarea fizică. Kilmarnock a primit şi o amendă de 40.000 de lire sterline, pedeapsă cu suspendare până la 30 iunie 2021, care s-ar pune în aplicare în cazul unor noi încălcări ale regulilor.

St Mirren a pierdut la masa verde meciurile cu Motherwell şi cu Hamilton Academical, care erau programate la 17 octombrie şi la 24 octombrie. Încălcările în acest caz sunt similare cu cele din cazul Kilmarnock. În plus, St Mirren a recunoscut că nu le-a asigurat jucătorilor condiţii de distanţare fizică la antrenament şi că fotbaliştii au mers împreună în maşini la şi de la antrenamente.

Şi St. Mirren a primit o amendă de 40.000 de lire sterline, sancţiune suspendată până la 30 iunie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.