Olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul 6 WTA, calificându-se în finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bertens s-a impus după un meci care a durat o oră şi 55 de minute.

Olandeza va evolua în finală cu învingătoarea dintre Simona Halep, locul I WTA şi Arina Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, semifinală care va avea loc după ora 23.00.

Dacă Halep va ajunge în finală, ea va juca a cincea oară cu Bertens. Simona Halep conduce, cu 3-1, în întâlnirile directe, ultima partidă fiind în 2017, în semifinale la Roma, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1.

La Cincinnati, calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 262.364 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 530.000 de dolari şi cu 900 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.