Atacantul olandez Kevin Luckassen a fost transferat de la Viitorul la Kayserispor, formaţie antrenată de Dan Petrescu, a anunţat, duminică, gruparea turcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul cu origini ghaneze, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu Kayserispor.

Luckassen a ajuns la Viitorul la finalul lunii august 2020, de la Poli Iaşi. La echipa patronată de Gheorghe Hagi, el a jucat 18 meciuri şi a marcat nouă goluri.

În perioada februarie - august 2020, Luckassen a evoluat în 17 partide pentru Politehnica Iaşi în Liga 1 şi Cupa României, perioadă în care a înscris cinci goluri.

Produs al unuia dintre cele mai puternice Academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formaţiile de juniori şi tineret de la Alkmaar, iar apoi pentru Ross County (Scoţia), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) şi Almere City (Olanda).

Este, de asemenea, fost internaţional de juniori al Olandei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.