Mijlocaşul belgian Kevin De Bruyne îşi va prelungi cu şase ani contractul cu Manchester City, pentru un salariu săptămânal dublu, de 225.000 de euro, unul dintre cele mai mari din Premier League, informează dhnet.be, care citează hln.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 26 de ani, De Bruyne este la Manchester City din august 2015, când a semnat un contract pe şase ani. City a plătit clubului german Wolfsburg suma de 75 de milioane de euro pentru acest transfer, un record pentru "cetăţeni", atunci.

Format la Genk, De Bruyne a fost cumpărat de Chelsea, în ianuarie 2012, dar nu s-a impus. După un împrumut la Werder Bremen, el a fost cumpărat de Wolfsburg, în ianuarie 2014, cu suma de 22 de milioane de euro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La naţionala Belgiei, De Bruyne are 58 de selecţii şi 13 goluri marcate. În acest sezon, fotbalistul a jucat în toate partidele din campionat, marcând şase goluri pentru City.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.