Atacantul Claudiu Keşeru speră că va reveni în circuitul echipei naţionale după ce a semnat un contract cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un moment special, mai ales că, în momentul în care am plecat de la echipă, am simţit că am lăsat nişte lucruri neterminate, nu ajunsesem la acel nivel de satisfacţie în acest tricou şi acum s-a ivit această şansă. (n.r. - dacă revenirea la FCSB poate însemna şi întoarceerea la echipa naţională) Cred că da, am fost în circuitul echipei naţionale până acum, am avut performanţe bune la fosta mea echipă de club, cred că prin performanţele mele pe teren voi putea atrage atenţia din nou. (n.r. - despre derbiul cu Dinamo) Încerc să nu mă gândesc la acest meci, pentru că îmi vine în minte singur, fără să fie nevoie de o atenţie suplimentară. E clar, am înscris primul meu gol în echipamentul Stelei în partida cu Dinamo. Ar fi excepţional să se repete. Îmi doresc din tot sufletul să ajut la această redresare, nu vreau să promit absolut nimic în termen de goluri, vreau să-mi aduc aportul total, ca persoană, ca sportiv, comportamental, din punct de vedere al atitudinii, vreau să vin cu tot ce am pentru a încerca să pun umărul. (n.r - dacă experienţa lui poate aduce un plus echipei FCSB) Cred că da, am simţit de-a lungul timpului că anumiţi jucători tineri în momentele grele au nevoie de o persoană pe care să o privească în ochi şi să-şi dea seama că lucrurile vor fi ok. Cred că reuşesc să stăpânesc momentele grele şi am această energie de a-i ajuta pe ceilalţi să treacă acel hop, peste acel moment dificil. Suporterii sunt cei mai importanţi. Am văzut anul trecut ce înseamnă fotbalul fără suporteri şi am văzut în trecut ce înseamnă fotbalul cu suporteri. Pentru mine sunt cei mai importanţi pentru că trăirile pe care le avem sunt legate de ei, este o conexiune fără de care nu ai cum să atingi apogeul acelor trăiri", a  declarat Keşeru.

Gruparea FCSB a anunţat revenirea lui Claudiu Keşeru, care va îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, începând de marţi.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate pentru FCSB în 2014, a semnat contractul şi se va antrena miercuri sub comanda lui Edward Iordănescu.

Claudiu Keşeru s-a despărţit, vineri, de Ludogoreţ, unde era legitimat din 2015 şi a câştigat de şase ori titlul în Bulgaria şi de două ori Supercupa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.