Claudiu Keşeru a declarat, duminică seară, după meciul România – Germania, scor 0-1, că naţionala tricoloră a arătat “o faţă promiţătoare” şi nu a fost departe de a obţine un rezultat bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că se putea mai mult. Am reuşit să rivalizăm în anumite momente. Ne-am dorit să compensăm o anumită diferenţă de valoare prin dăruire, printr-un efort mai mare, prin determinare şi am reuşit să o facem. Păcat că acele eforturi în plus pe care le-am făcut ne-au făcut să ne pierdem puţin luciditatea când am avut ocazia să înscriem.  Noi abordăm fiecare meci la victorie, încercăm să ne impunem, să jucăm, să atacăm, să arătăm o imagine seducătoare a echipei României şi cred că în ciuda faptului că am pierdut în seara asta s-a văzut o faţă interesantă, o faţă promiţătoare. Sentimentul la nivelul gazonului a fost că nu suntem departe. Păcat că ne-a lipsit un mic ceva ca să scoatem un rezultat bun”, a spus Keşeru.

El a menţionat că nu îl deranjează criticile la adresa sa. “Există mai mulţi paramentri în cadrul jocului meu, încerc să îndeplinesc cât mai mulţi. Nu mă deranjează criticile, sunt obişnuit cu ele. Eu la fiecare meci dau absolut tot. Dacă nu e suficient pentru unii, mai departe nu pot să răspund acum”.

Claudiu Keşeru a vorbit şi despre portarul Manuel Neuer: “E impunător Neuer, îşi face simţită prezenţa. Din păcate nu am reuşit să-l solicităm mai mult, să-l punem cu adevărat în dificultate”.

Keşeru a precizat că el crede că România se poate califica la Cupa Mondială. “În momentul acesta sunt convins că putem termina pe acel loc. Nu înseamnă că dacă în seara asta am pierdut sau dacă a fost un minut în care am luat două goluri împotriva Macedoniei s-a instalat panica. Nu, avem un drum, avem principiile noastre, continuăm, credem în ele, este o atmosferă foarte bună, atitudine bună din partea jucătorilor şi asta ne dă încredere. Dacă n-aş crede în calificare ar trebui să mă ridic de pe scaunul ăsta sau să decid să nu mai vin. Ne luptăm”.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A marcat Gnabry, în minutul 16.

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.