Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a preluat patronajul Rugby Football Union şi Rugby Football League, foruri care s-au aflat până anul trecut sub tutela prinţului Harry.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducesei i s-au acordat cele două patronaje de către regina Elizabeth a II-a.

“Sunt încântată că am sub patronaj Rugby Football League şi England Rugby. Două organizaţii fantastice, care se dedică valorificării puterii pe care sportul o poate avea în reunirea comunităţilor şi în a-i ajuta pe oameni să crească”, este mesajul ducesei, însoţit de un filmuleţ pe Twitter.

Potrivit skysports.com, soţia prinţului William are sub tutela sa şi All England Lawn şi Tennis Croquet Club, precum şi Lawn Tennis Association, SportsAid şi 1851 Trust.

Kate Middleton este fană a rugbyului din copilărie. În 2015, ea a asistat la Cupa Mondială, în Anglia, şi în 2017 a fost prezentă la turneul celor Şase Naţiuni, la Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.