Tenismenul rus Karen Hacianov, locul 17 ATP şi cap de serie numărul 3, a avut o ieşire nervoasă în timpul meciului cu britanicul Daniel Evans, locul 35 ATP, din sferturile de finală ale turneului de la Antwerp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tie-break-ul setului secund, la scorul de 6-3, 6-6, 7-7, pentru Hacianov, Evans a trimis o minge spre linia laterală a terenului, pe care arbitrul a considerat-o bună, iar rusul, aut. Favoritul a pus racheta pe teren şi a început să se certe cu arbitrul. "Este o glumă (n.r. - decizia)!", i-a strigat Hacianov arbitrului de scaun de mai multe ori.

"Toată lumea a văzut că a fost aut, eşti beat?", a continuat jucătorul.

Partida a continuat şi rusul a pierdut serul la 7, în tie-break. În pauza care a urmat, Hacianov a dat un şut în fileu şi a lovit cu racheta scaunul arbitrului. Evans avea să se impună şi în decisiv, cu 6-4, şi să se califice în semfinale.

 

Hacianov, care a primit doar un avertisment pentru ieşirile lui nervoase, şi-a cerut scuze după întâlnirea de vineri.

"Aş vrea să spun că după meci am vorbit cu arbitrul. Îi părea foarte rău şi mi-a cerut iertare pentru greşelile pe care le-a făcut în timpul meciului şi eu mi-am cerut scuze pentru comportamentul meu grosolan. În cele din urmă, suntem cu toţii oameni şi putem să greşim. Nu am vrut să rănesc pe nimeni şi să mă comport aşa. Pur şi simplu nu mi-am putut controla furia în acele momente cruciale, care ilustrează în cele din urmă rezultatul meciului. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin", a scris el, pe reţelele de socializare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.