Jucătorul Justin Turner, component al echipei Los Angeles Dodgers, a aflat în timpul meciului de marţi cu Tampa Bay Rays, ultimul al finalei Major League Baseball, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a aflat rezultatul testului, Turner şi-a părăsit brusc colegii, chiar în timpul meciului. El nu s-a bucurat alături de colegi de câştigarea trofeului, imediat după încheierea confruntării, dar după câteva minute a revenit pe teren pentru tradiţionala fotografie cu trofeul.

Sportivul a pozat şi cu mască, dar şi fără mască, ceea ce i-a atras critici. Turner chiar şi-a sărutat soţia pe teren.

“Bunicii voştri trebuie să moară singuri, copiii voştri nu pot merge la şcoală, firmele dau faliment, dar hei... Justin Turner a putut ţine trofeul! Tipul ăsta este fie egoist, fie prost. Pun pariu că este ambele”, a notat un utilizator de Twitter, Josh Mariano.

“Este acela... Justin Turner... bărbatul care a fost testat pozitiv cu Covid-19 în timpul meciului... lângă trofeul pe care toţi îl ating şi îl pun lângă feţelel lor... fără mască? Vă rog să îmi spuneţi că nu este adevărat”, a notat şi Madison Kerley.

“Fiica mea nu mă poate vedea dacă nu stă în carantină două săptămâni. Ne întrebăm dacă este sigur să petrecem ziua recunoştinţei împreună cu soacra mea, care are 85 de ani. Dar slavă Domnului, Justin Turneu a putut să îşi ţină în braţe trofeul nenorocit”, a scris şi Brian DuJardin.

Echipa Los Angeles Dodgers a câştigat, noaptea trecută, pentru a şaptea oară Major League Baseball (MLB). Pentru Dodgers, este primul trofeu după 32 de ani. World Series din acest an, finala MLB, s-a disputat între Los Angeles Dodgers şi Tampa Bay Rays, în sistemul cel mai bun din şapte meciuri, în perioada 20-26 octombrie, la Arlington, Texas. Finala s-a încheiat cu meciul şase, Dodgers câştigând seria cu scorul general de 4-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.