Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat joi seară, la Digi Sport, că există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar ar fi o nedreptate. El a precizat că în acest moment echipa bucureşteană nu poate fi programată, fiind în curs ancheta epidemiologică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dinamo nu poate fi programată, clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentaţii tuturor televiziunilor, iar pe 30 vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele şi vom lua deciziile pentru perioada următoare. La acest moment analizăm, nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. O decizie va fi luată în cadrul Adunării Generale. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate. Am avut o discuţie cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întreruperea a play-out-ului. Vedem cum evoluează situaţia la celelalte echipe, mai sunt de testat Iaşi, Sepsi şi Viitorul. Restul echipelor din play-out sunt cu rezultate negative", a spus Justin Ştefan.

În ceea ce priveşte Universitatea Craiova, care a anunţat două cazuri de Covid-19 şi un rezultat neconcludent, Ştefan a spus că testul neconcludent se va repeta şi că din câte a înţeles vineri vor fi testaţi 17 jucători.

Justin Ştefan a precizat că protocolul de testare va fi schimbat, deoarece “testările din 14 în 14 zile ridică probleme”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.