Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, joi, după Adunarea Generală a forului, că pentru meciurile din Liga I suma din contractul de drepturi tv rămâne la aceeaşi valoare, 28 de milioane de euro plus TVA, sumă care este garantată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Schimbările apărute în contract sunt faptul că este garantată suma de 28 de milioane de euro plus TVA şi pentru celelalte patru sezoane, deci nu se schimbă suma din contract. În ceea ce priveşte suma rămasă pentru sezonul 2019-2020, ea urmează să fie plătită mâine sau luni, în valoare de 18 milioane de euro, cu TVA inclus”, a afirmat Ştefan.

El a precizat că nu crede că se pune problema unor penalităţi în acest moment.

Ştefan a menţionat că deţinătorul de drepturi TV va suporta costurile implementării tehnologiei VAR. Oficialul LPF a spus că tehnologia nu va putea fi implementată mai devreme de play-off-ul sezonului viitor.

După AG a LPF, directorul sportiv al Universităţii Craiova, Ovidiu Costeşin, a declarat că patru cluburi au fost împotriva modificării contractului de drepturi tv, considerând că deţinătorii de drepturi tv au încercat să-şi impună cu forţa punctul de vedere.

Ciprian Paraschiv, preşedintele Poli Iaşi, se numără printre cei care nu au fost de acord cu modificarea contractului. “Va fi în jur de 200.000 de euro mai puţin pentru fiecare echipă, toţi vom pierde. Eu sunt extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă la LPF”, a afirmat Paraschiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.