Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, duminică seară, după ce jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au decis să nu mai intre pe teren pentru repriza a doua a meciului cu ASA Târgu Mureş, că o decizie în acest caz va fi luată de Comisia de Disciplină a FRF şi a precizat că arbitrul Marius Avram a decis că partida se poate juca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Anotimpul e împortiva noastră şi nu putem să-l controlăm. Aceasta este situaţia infrastructurii fotbalistice din România. Ar trebui să încercăm să tragem meciurile la o altă oră, mai ales în luna decembrie, dar ne-am lovit de refuzul televiziunilor. Comisia de Discilină va determina a cui e vina, noi nu ne putem antepronunţa. Cel care stabileşte practicabilitatea sau impracticabilitatea terenului de joc este arbitrul. Acesta a decis că terenul e practicabil, el a apreciat aşa. Pandurii îşi va prezenta cazul la Comisia de Disciplină. Dacă se va stabili că terenul e impracticabil, şi sunt dovezi în acest sens, se va merge pe o anumită cale regulamentară", a spus Ştefan, conform digisport.ro.

Meciul dintre echipele ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu nu a mai fost reluat după pauză, deoarece jucătorii formaţiei gorjene au refuzat să mai intre pe teren.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La pauză, ASA Târgu Mureş conducea cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de G. Mureşan '19 şi Morar '37.

Arbitrul Marius Avram a aşteptat pe teren împreună cu jucătorii echipei ASA Târgu Mureş reluarea partidei, dar după trei minute a decis încheierea jocului.

Pandurii Târgu Jiu, club care se confruntă cu mari dificultăţi financiare, a deplasat la Târgu Mureş doar 15 jucători, dar Lucian Sânmărtean şi Marian Pleaşcă au refuzat să joace din cauza terenului îngheţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.