Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, vineri, că s-a făcut o solicitare la UEFA pentru ca meciurile rămase de disputat din play-off să se joace şi după 3 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut o solicitare la UEFA să vedem dacă aceste meciuri nu vor influenţa clasamentul final ar putea să se dispute şi după 3 august. Aşteptăm răspuns, am prezentat o argumentaţie juridică solidă, dar vom avea echipe româneşti care vor participa în cupele europene," a declarat Justin Ştefan la Digi Sport Special.

În caz contrar, singura soluţie este aceea ca Astra să piardă meciul cu 0-3.

"LPF şi FRF nu pot impune această sancţiune. Doar să se facă o plângere de către clubul Universitatea Craiova la instanţa disciplinară a FRF şi va fi decizie executorie. Craiova va face probabil o astfel de plângere disciplinară, au mai existat cazuri când s-a discutat în regim de urgenţă. Va fi hotărâre executorie, dar şi cei de la Astra vor sa facă o plângere pentru că iniţial meciul a fost amânat pentru că au apărut cazuri de COVID-19 la Craiova," a adăugat Justin Ştefan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.