Antrenorul formaţiei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, miercuri seară, că jucătorii săi au evoluat foarte bine în meciul cu FC Barcelona, pierdut cu scorul de 0-3, în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am făcut un meci foarte bun. Am pus multe probleme Barcelonei. Sigur că 3-0 pare insurmontabil. Cred că am fi putut marca. Mi-a plăcut mult meciul Barcelona, este greu să joci împotriva lor. ESte greu să rămâi încrezător contra unei echipe capabilă să facă diferenţa în orice moment. Adevărul este că am jucat bine, în ciuda înfrângerii. Messi este un fotbalist incredibil", a declarat Klopp.

Formaţia FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Liverpool, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Luis Suarez (26) şi Lionel Messi (75 şi 82).

Meciul retur va avea loc, marţi, 7 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.