Tehnicianul FC Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat, după succesul obţinut cu 3-0 în faţa formaţiei Manchester City, că jucătorii săi au învins cea mai bună echipă din lume, dar acesta nu este încă un motiv de sărbătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am marcat trei goluri fantastice. În repriza a doua ar fi trebuit să jucăm mai mult fotbal, dar rezultatul este mai important. Este mai bine decât să ai trei goluri de recuperat. Manchester City va încerca să riposteze acum. Nu poţi domina City timp de 90 de minute. Nu fac comparţii, nu mă interesează să fim mai buni ca Manchetser City, ce mă interesează este să mergem în semifinale. Şi ei au în continuare şansele lor să treacă, 3-0 e mai bun ca 2-0 sau ca 1-0, dar nu este decisiv. N-a dansat nimeni în vestiar. Sunt 180 de minute. Trebuie să sărbătorim atunci când începe petrecerea, nu cu patru săptămâni înainte. Am învins cea mai bună echipă din lume, este o frumoasă performanţă. Asta e rar, sunt foarte buni", a declarat Klopp, potrivit lequipe.fr.

Formaţia Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Manchester City, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Mohamed Salah ’12, Alex Oxlade-Chamberlain ’21 şi Sadio Mane ’31.

Partida retur va avea loc la 10 aprilie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.