Antrenorul echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a declarat că formaţia sa nu merita să piardă primul meci din dubla manşă cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost în avantaj, dar a fost un moment de cotitură la primul lor gol, care a fost un cadou. Şi al doilea a fost la fel. Rar se întâmplă să avem atâtea ocazii de gol şi să nu marcăm. Însă nu am ştiut cum să profităm de oportunităţi. Madridul a fost mai eficient. Bayern va face tot ce se poate pentru a corecta rezultatul primei manşe. Madridul are un mare avantaj după această victorie, dar noi am pierdut nemeritat. Meciul de miercuri a arătat că Madridul este vulnerabil, aşa că putem fi optimişti", a declarat Heynckes, potrivit marca.com.

Formaţia Real Madrid a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Bayern Munchen, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, revenind de la 0-1.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Golurile învingătorilor au fost marcate de Marcelo ’44 şi Asensio ‘57.

Pentru Bayern a înscris Joshua Kimmich ’28.

Partida retur este programată la 1 mai, la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.