Antrenorul Julien Stephan a declarat, joi seară, că echipa Rennes a avut ocazii mai multe în meciul cu CFR Cluj, din Liga Europa, însă a precizat că în fotbal contează eficienţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut ocazii mai multe, dar fotbalul nu este despre asta, ci despre eficienţă. Din păcate azi, la fel ca de multe ori în acest sezon, nu am putut concretiza. Este o decepţie că părăsim competiţia.  Arlauskis a fost foarte concentrat, eficient şi ne-a blocat toate ocaziile. Suntem dezamăgiţi de rezultat, de două ori 1-0 pentru CFR este decepţia cu atât mai mare", a declarat Stephan la TelekomSport.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat. Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut cu Celtic, scor 1-2.

CFR Cluj şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa tot cu scorul de 1-0 (gol Deac ‘9). Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.

La Cluj-Napoca, golul a fost marcat de Mario Rondon, în minutul 87. Rondon a înscris cu o lovitură cu capul, după un corner.

Autorul golului, Mario Rondon, a fost eliminat în minutul 90, pentru o intrare periculoasă.

În minutul 90+4, un gol al oaspeţilor a fost anulat pentru henţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.