Germana Julia Goerges, în vârstă de 31 de ani, şi-a anunţat, miercuri, retragerea din activitatea sportivă, ea postând pe site-ul său oficial şi în social media o scrisoare adresată tenisului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dragă tenis,

Îţi scriu pentru că sunt pregătită să spun “Rămas bun”. Când am început să joc tenis, la vârsta de 5 ani, nu m-aş fi gândit că vom avea o cale atât de lungă împreună.

Mi-ai oferit atât de multe emoţii diferite de-a lungul călătoriei noastre împreună şi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi-ai arătat şi ce m-ai învăţat. Am învăţat cum să trec peste cele mai dure înfrângeri, dar şi să mă bucur de cele mai incredibile victorii ale carierei mele, să revin de multe ori atunci când aveam probleme şi, mai presus de toate, nu am pierdut niciodată din vedere visurile noastre.

Am ştiut mereu cum mă voi simţi atunci când va veni momentul despărţirii de tine, iar acel moment a venit. Sunt pregătită să închei capitolul tenis al vieţii mele şi să deschis unul nou, de care sunt încântată.

Îmi mulţumesc pentru tot ce mi-ai oferit. Vei fi mereu în inima mea

A ta, Jules”, este mesajul lui Goerges.

Simona Halep a reacţionat pe Twitter după vestea retragerii din activitate a lui Goerges: “Ohhh, este o veste atât de şi fericită şi tristă. Sunt tristă pentru că nu te voi mai vedea în circuit şi fericită pentru că înseamnă că eşti fericită în afara terenului şi eşti pregătită să începi un nou capitol! Viitorul tău pare strălucitor, aşa că îţi doresc toate cele bune şi ţinem legătura”.

Julia Goerges a jucat ultima dată în această toamnă, la turneul de la Roland Garros, lla care s-a aflat pentru a 48-a oară pe tabloul principal al unui grand slam.

Germana are în palmares şapte trofee WTA la simplu şi cinci la dublu. Cea mai bună clasare a carierei sale a fost numărul 9 mondial la simplu. La dublu, cel mai bun loc ocupat în ierarhia mondială a fost 12.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.