Jucătoarea germană Julia Goerges a declarat, după finala BRD Bucharest Open, pierdută în faţa Irinei Begu, că este puţin dezamăgită de atitudinea publicului, ea menţionând că este total de acord cu încurajările pentru românce, dar fanii ar trebui să arate respect faţă de adversare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt puţin dezamăgită de scandările voastre. Ştiu că este greu şi că ţineţi cu jucătoarele din ţara voastră şi sunt total de acord cu asta, dar gândiţi-vă la sportivitate şi la respect faţă de adversară", a spus Goerges către public, la ceremonia de premiere.

Julia Goerges a felicitat-o pe Irina Begu pentru victorie, adăugând că românca a făcut un turneu mare.

Ea le-a mulţumit tuturor celor care au ajutat-o în perioada petrecută la Bucureşti, inclusiv şoferilor, dar şi "celor cinci oameni" din public care au încurajat-o în timpul finalei.

Goerges s-a declarat convinsă că împreună cu echipa sa va mai avea ocazia de a juca finale şi va câştiga trofee.

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7, a câştigat, duminică, turneul BRD Bucharest Open, impunându-se în finala cu sportiva germană Julia Goerges (locul 45 WTA şi cap de serie 3), scor 6-3, 7-5.

Julia Goerges (28 ani şi 58 WTA) a pierdut finala turneului BRD Bucharest Open în faţa Irinei Begu, scor 3-6, 7-5, iar la finalul partidei a ţinut să le transmită un mesaj fanilor prezenţi în tribune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.