FC Barcelona a anunţat, sâmbătă, că fundaşii blau-grana Jules Kounde şi Ronald Araujo sunt accidentaţi şi vor lipsi timp de o lună de pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, gruparea catalană a anunţat că ”testele efectuate în dimineaţa zilei de sâmbătă confirmă faptul că Jules Kounde a suferit o accidentare a bicepsului femural de la genunchiul stâng, în vreme ce Ronald Araujo are probleme la muşchii adductori”.

Ca urmare, ambii jucători vor lipsi de pe teren până când se vor recupera fizic, iar medicii Barcelonei estimează că acest lucru va dura timp de aproximaticv patru săptămâni.

Cei doi jucători s-au accidentat la meciurile susţinute zilele trecute d echipele lor naţionale: francezul Kounde în partida cu Austria, iar uruguayanul Araujo în întâlnirea cu Iran.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.