Judoka Adrian Şulcă a fost admis la Universitatea Nihon din Tokyo, unde pe lângă studii se va şi antrena în perspectiva Jocurilor Olimpice din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forul naţional de judo a anunţat, luni, că sportivul originar din Calafat va avea parte de o pregătire unică în vederea participării la JO din 2024.

”Tânărul judoka Adrian Şulcă, o reală speranţă pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit o veste excelentă din Japonia: a fost declarat admis la prestigioasa universitate Nihon din Tokyo. Vestea este cu atât mai bună cu cât sportivul nostru se va putea pregăti în Japonia cu cei mai buni judoka şi, astfel, să îşi crească şansele la o medalie olimpică în 2024, la Paris”, a anunţat FR Judo.

Adrian Şulcă (20 de ani) este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Tineret din 2018, de la Buenos Aires, iar zilele trecute şi-a trecut în cont tot o medalie de aur, la Openul European de la Praga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.